RECEPT: FUDGIE BLONDIES

Honderden weckpotten heb ik de afgelopen jaren mogen vullen voor bedrijven als relatiegeschenk, als verjaardagskadootje of een andere gelegenheid.

Nu ik ze niet meer verkoop en er veel werd gevraagd naar het recept zal ik dan nu de eerste bakmixrecept onthullen: Fudgie Blondies.

Uit meer dan 15 smaken was deze mix 1 van de meest favoriete. 





RECEPT FUDGIE BLONDIES: 

Ingrediënten:
- 125 gram zachte roomboter
- 2 eieren
- 100 gram rietsuiker
- 125 gram bruine basterdsuiker
- 225 gram zelfrijzend bakmeel
- snufje zout
- 100 gram melkchocola
- 100 gram fudge

Benodigdheden:
- vierkante schaal of vierkante baktray
- kom
- mixer
- snijplank
- hakmes
- pollepel
- eventueel bakpapier

Mix de roomboter met de rietsuiker en bruine basterdsuiker tot een zacht geheel. Mix de eieren erbij, daarna het bakmeel met snufje zout toevoegen en alles goed doormixen.
Hak de chocola en fudge in kleine stukjes en roer deze met een pollepel door het beslag.
Doe het beslag in een ingevette vierkante schaal, eventueel eerst bakpapier in de schaal doen.  In de oven op 180 graden en 20 tot 30 minuten bakken. Mjammmm, smullen maar!


X Jessica X

P.S. Leuk als jij jouw baksel van dit recept plaats op Instagram. Taggen is lief. 




Reacties

Populaire posts